Телефони за връзка

02-439-5795

Прекратяване на поддръжката на Microsoft Windows XP SP3 и Office 2003

Прокомп Експрес се присъедини като асоцииран член към Българската Уеб Асоциация

Прокомп Експрес представя Onlinemarketing.bg

Corel представя CorelDRAW® Graphics Suite X6

Прокомп Експрес се присъедини към Зеления кръг на сп. Мениджър

AVG представи Internet Security 2012

Нови възможности с Adobe Acrobat X

Abby FineReader 10 Home Edition - OCR за домашни потребители и студенти

Безплатен ъпгрейд към MS Office 2010

CorelDRAW Graphics Suite X5!

Най-новата версия Nero 10 на цената на Nero 9

 

Прекратяване на поддръжката на Microsoft Windows XP SP3 и Office 2003

След 8 април 2014 год. Windows XP SP3 и Office 2003 няма да бъдат поддържани от Microsoft. След тази дата, компанията няма да предоставя нови обновления по сигурността, фиксове по функционалността или поддръжка на технически инциденти (security patches, non-security hotfixes or incident support).

Използването на Windows XP SP3 и Office 2003 след датата на прекратяване на поддръжката на тези продукти може да изложи компаниите на рискове за сигурността и рискове от несъвместимост с регулаторни изисквания както и на липса на поддръжка от независими производители на софтуер (Independent Software Vendor) и ОЕМ (Original Equipment Manufacturer) производители.

Какви са възможните опции?
• Преминаване към по-висока версия (ъпгрейд) на продуктите;
• Закупуване на договор за специфична поддръжка (Custom Support) през поддръжка тип Premier, за да продължите да ползвате неподдържани продукти;
• Никакво действие – Microsoft препоръчва на клиентите си да избягват тази опция, тъй като тя може да доведе до потенциални рискове в сигурността и рискове от несъвместимост с регулаторни изисквания.

Свържете се с нас за допълнителна информация и ценови предложения относно опциите за ъпгрейд или договор за поддръжка.

[Нагоре]

Прокомп Експрес се присъедини като асоцииран член към Българската Уеб Асоциация

На 17.01.2013 год. Прокомп Експрес се присъедини към Българската Уеб Асоциация като асоцииран член в секция "Уеб услуги"

Мисията на асоциацията е да участва в развитието на Уеб технологиите и в създаването на среда и стандарти за качество на предлаганите услуги и продукти.
Повече информация за организацията можете да прочетете на сайта на БУА - http://www.bwa.bg

[Нагоре]

Прокомп Експрес представя новия сайт за онлайн маркетинг и реклама

Посетете новия уеб сайт за онлайн маркетинг и реклама в Интернет - OnlineMarketing.bg

Следете съветите на сайта и се възползвайте от услугите представени на него за да привлечете нови клиенти и да увеличите продажбите си.

[Нагоре]

Corel представя CorelDRAW® Graphics Suite X6

На 20.03.2012 год. Corel обяви старта на CorelDRAW® Graphics Suite X6. Най-новата версия включва поддръжка на Advanced OpenType® шрифтове, създадени от потребителя цветни хармонии, нови възможности за оформление на страници, вградена 64-битова поддръжка и подобрена работа с многоядрени процесори. С изцяло обновено типографско ядро, вдъхновяващи нови цветови стилове и мощни инструменти за оформление новият пакет предлага на графичните професионалисти мощен и креативен инструмент за работа.

CorelDRAW Graphics X6 включва:
• CorelDRAW® X6, интуитивно приложение за векторни илюстрации и оформление на страници
• Corel® PHOTO-PAINT™ X6, професионално приложение за редактиране на изображения
• Corel® PowerTRACE™ X6, приложение за бързо и точно преобразуване на растерни във векторни графики с възможност за редактиране
• Corel® CONNECT™, пълноекранен вграден организатор на съдържание, чрез който потребителите могат да търсят из цифровото съдържание на пакета и/или в локална или мрежова среда, на диск или от сървъри със стокова фотография като iStockPhoto® и Fotolia
• Corel CAPTURE™ X6, опростено приложение за снимане на екрана
• Corel® Website Creator™ X6, мощен софтуер за създаване на уеб сайтове с лекота

Потребителите също така получават 10 000 висококачествени clipart и дигитални изображения; 1 000 професионални безплатни цифрови снимки с висока резолюция; 1 000 OpenType шрифта, включително Helvetica®; 2,000 шаблона за автомобили; 350 професионално изработени шаблона; 800 рамки и схеми. Corel ще продължи да усъвършенства изживяването с CorelDRAW Graphics Suite X6, като ще предоставя още съдържание и функционалност през целия продуктов цикъл за потребителите на X6.
Всички физически версии на CorelDRAW Graphics Suite X6 в кутия включват подробно пълноцветно ръководство с твърди корици, което помага на потребителите с различен опит да започнат работа с лекота.
За пълен списък на всички функции, включени в CorelDRAW Graphics Suite X6 и за сваляне на 30-дневна тестова версия с пълна функционалност моля посетете www.corel.com/coreldraw

[Нагоре]

Прокомп Експрес се присъедини към Зеления кръг на сп. Мениджър

Прокомп Експрес се присъедини към Зеления кръг, създаден от списание Мениджър и GLOBUL, в който участват български фирми, съпричастни към зелените идеи и политики, които са отговорни за природата и опазването на околната среда.

Ангажиментите, които поехме включвайки се в Зеления кръг са да преминем към електронно издаване на фактурите за да сведем използването на хартия до минимум, да провеждаме онлайн маркетингови кампании без използване на печатни материали и да помогнем на клиентите ни да намалят използването на хартия чрез по-ефективно използване на информационните технилогии.

Повече информация за Зеления кръг можете да прочетете на страницата на сп. Мениджър - http://www.manager.bg/green

[Нагоре]

AVG представи Internet Security 2012

AVG Technologies обяви излизането на AVG Internet Security 2012, последната версия на нейния водещ софтуер за интернет сигурност. Добаяйки нови технологии за защита, разширени инструменти за подобряване на производителността и ускоряване на скоростта на изтегляне на съдържанието, AVG 2012 е по-лек, по-бърз и по-ефективен.
“Леснота на използването, стойност и доверие е това, което води до пълно спокойствие за потребителите”, казва Джей Ар Смит, главен изпълнителен директор на AVG Technologies. “AVG е повече от антивирусна компания. Ние сме сигурна, задвижвана от потребителите цифрова екосистема, която помага на всички да защитават нещата, за които ги е грижа най-много. Компютрите и устройствата вече са част от дейността на всеки за работа или за забавление. В днешния свят ние не защитаваме просто машини, а цифровия живот на хората, или както ние казваме: Даваме спокойствие в един свързан свят.”
В допълнение на многослойната защита на AVG, откриваща заплахи чрез предварително зададени дефинции, евристични методи и поведенчески анализ, AVG 2012 идва с изцяло нов ускорител AVG Accelerator и съветник AVG Advisor, като допълнение на защитните технологии.
AVG Accelerator оптимизира изтеглянето на файлове и видео от определени сайтове и намалява времето за чакане, а AVG Advisor постоянно следи компютъра за проблеми и проактивно съветва потребителя за възможностите оптимизация и справяне с тях.
“AVG има около 100 милиона активни клиенти, които постоянно ни помагат да подобряваме нашите продукти. Техните предложения се анализират и изпращат в отдела ни за разработки, където се използват при създаването на нови продукти, които да отговарят на нуждите им в този свързан свят” казва Ювал Бен-Ицхак, главен технически директор на AVG Technologies. “Ние разширихме AVG Internet Security 2012 като резултата от това, че слушаме потребителите, които искат да са спокойни, да бъдат по-добре защитени и да имат по-добра производителност”.
Основни подобрения при новата версия на AVG Internet Security 2012 са:

-50% по-малък файл за изтегляне и по-кратко време за инсталиране

-45% по-малко използвано дисково прстранство

-20% по-малко процеси и използвана памет

-10% по-бързо време за зареждане

Към новата версия на AVG Internet Security 2012 очаквано е включена вградената защитна стена AVG и LinkScanner, който предпазва потребителите по време на разглеждане на сайтовете в Интернет, при пазаруване и онлайн банкиране.

За AVG Technologies
AVG Technologies е глобална компания за създаване на софтуер, който защитава около 100 милиона активни потребители в 170 страни от постоянно растящият брой уеб заплахи, вируси, спам, кибер-измами и хакери в Интернет. AVG има 20 години опит в борбата с киберпрестъпността и е създала свои напреднали лаборатории за откриване, превенция и справяне с новите предизвикателства на съвременния свързан Интернет свят. Техният безплатен софтуер за защита, позволява на домашни потребители да получат основна антивирусна защита, която същевременно може лесно да бъде увеличена до нивата на сигурност, които са им нужни в бизнеса, когато те са готови за това. AVG има силна риселърска мрежа от партньори и дистрибутори в целия свят.

[Нагоре]

Нови възможности с Adobe Acrobat X

Adobe Systems Incorporated обяви, че Adobe® Acrobat® X Solutions - семейството продукти Adobe® Acrobat® X, включващо Acrobat X Pro, Acrobat X Standard, Acrobat Reader® X, Acrobat X Suite и новата услуга за обмяна на документи в Acrobat.com, вече са налични.

Новото поколение на Acrobat получава похвали за мощните инструменти за сътрудничество, интеграция на организациите и улесняване на работата. Лесно създаване, преглеждане и споделяне на спешни документи и увеличаване на продуктивността в организацията. Онлайн услуги опростяват обмена на документи.

Гамата продукти позволява на професионалистите да творят и подобряват качеството на съдържанието, стимулира ги за по-близко сътрудничество и продуктивност в екипната работа в съвременната динамична бизнес среда.

[Нагоре]

Abby FineReader 10 Home Edition - OCR за домашни потребители и студенти

ABBYY наскоро обяви появата на най-новата версия на нейния софтуер за оптично разпознаване на знаците (OCR) за домашни потребители и студенти ABBYY FineReader 10 Home Edition.

“С ABBYY FineReader 10 Home Edition искахме да направим OCR наистина достъпен за домашните потребители и студентите”, обясни Игор Федорец, главен маркетинг инженер на FineReader в ABBYY Украйна. “Стремяхме се към възможно най-широка аудитория, особено към онези клиенти, които имат нужда от просто, но точно решение за разпознаване на различни печатни текстове. Само си представете колко хубаво би било за един студент, работещ в библиотеката, да заснеме страница от книга с камерата на мобилния се телефон, за да бъде разпознат по-късно. Подобна задача и много други могат да бъдат изпълнени лесно и ефикасно с най-новата версия на FineReader 10 Home Edition.”

Приложението позволява на потребителите да се възползват в най-голяма степен от възможностите на OCR за дигитални камери и камери на смартфони, когато не разполагат с традиционния скенер или той не може да бъде използван, например в библиотека или по време на лекция. За да се постигнат най-добри резултати при разпознаването, приложението осигурява широк набор от нови инструменти за предварителна обработка на изображението и нови функции като коригиране на трапецовидните изкривявания, шум ISO и замъгляване на движението, разделяне на двойни страници и още много други. С ABBYY ADRT®, FineReader осигурява превъзходна точност на разпознаването на текста и запаметяване на оформлението, възстановяване на оригиналната структура и елементи на документа във форматиране, присъщо за Microsoft® Word. То точно възпроизвежда headers and footers, бележки под линия, шрифтове и стилове, таблици със съдържанието и йерархичната структура на заглавието във всички страници и осигурява краен документ, готов да бъде използван повторно, редактиран или споделян.

За да се спести ценно време, необходимо за разучаване използването на основната функционалност, версия 10 предлага изключително интуитивно взаимодействие с програмата благодарение на хитрите Quick Tasks – това са потребителски сценарии, групирани в 3 части (“Scan”, “Open” и “Photo”) според източника на изображението. Quick Tasks позволяват на потребителите бързо да конвертират сканирани материали, изображения, снимки или текст в документи, готови за употреба, само с едно щракване на мишката.

ABBYY FineReader 10 Home Edition поддържа 179 езика за разпознаване и е оборудван с функция за автоматично идентифициране на езика, което отстранява необходимостта езикът да се задава ръчно, всеки път когато се разпознава нов документ. Новата версия поддържа и експорт на документи към гъвкаво HTML оформление със запазване на елементите на форматирането, присъщи за HTML. По този начин потребителите лесно могат да редактират книги HTML на компютъра и да ги виждат на четци за електронни книги с различен размер.

ABBYY FineReader 10 Home Edition поддържа последната версия на операционната система Microsoft Windows® и новия Microsoft Office 2010. Той позволява конверсия на документни изображения директно от приложенията на Office. Позволява и потребителите да изпращат резултатите от разпознаването директно към приложения като Microsoft Word and Excel® за допълнителна работа.

[Нагоре]

Безплатен ъпгрейд към MS Office 2010

Всеки клиент, закупил и активирал Office 2007 English (ОЕМ & FPP) в периода 5 март – 30 септември 2010 г., има право на безплатен ъпгрейд до съответната версия на Office 2010.

Заявки за безплатно обновяване до Office 2010 могат да се подават от момента на излизане на Office 2010 на пазара до 31 октомври 2010 г. Клиентите не могат да поръчат своя ъпгрейд предварително, но могат да се абонират за напомняне по електронна поща на http://www.microsoft.com/bulgaria/office/office2010/techg/ (не могат да се правят предварителни поръчки).

Когато Office 2010 е наличен, клиентът получава напомнящо съобщение по електронна поща от Microsoft и отново посещава http://www.microsoft.com/bulgaria/office/office2010/techg/, за да поръча ъпгрейд до Office 2010. Клиентът приема условията, въвежда кода на Office 2007 и датата на покупка.

Следните продукти, закупени, инсталирани и активирани в периода 5 март - 30 септември 2010 г., ще могат да получат Tech Guarantee ъпгрейд.

Office 2007 с право на обновяване Office 2010 продукт
Office Ultimate 2007 Office Professional 2010*
Office Professional 2007 Office Professional 2010 *
Office Small Business 2007 Office Professional 2010 *
Office Standard 2007 Office Home and Business 2010
Office Home and Student 2007 Office Home and Business 2010
Office Basic 2007 Office Home and Business 2010
Word 2007 Word 2010
Excel 2007 Excel 2010
PowerPoint 2007 PowerPoint 2010

[Нагоре]

 

CorelDRAW Graphics Suite X5!

С над 50 нови и подобрени функции CorelDRAW Graphics Suite X5 включва значителни подобрения при управлението на ресурсите, управлението на цветовете, уеб графики, богато разнообразие от ресурси за обучение и изключително богато съдържание.

[Нагоре]

 

Най-новата версия Nero 10 на цената на Nero 9

Само сега може да закупите най-новата версия Nero 10 на цената на Nero 9.
Възползвайте се от тази възможност!

[Нагоре]

Партньори

AVG Anti-Virus  |  BMG |  BWA |  Kerio |  Microsoft |  Persy |  PolyComp |  Stantek |  SuperHosting.bg