Телефони за връзка

02-439-5795

Организиране на документите за по-лесен достъп и по-голяма сигурност

Ние ще Ви помогнем да организирате документите си максимално удобно за Вашата работа. Ще направим необходимите настройки на правата за достъп до споделени документи в мрежата, така че да можете да ги използвате ефективно за работа в екип и да гарантирате, че всеки има достъп само до информацията, която му е необходима.

Най-добрата организация може да се направи чрез използване на файлов сървър, на който да се съхраняват централизирано всички документи. Това ще позволи лесно управление на правата на достъп на служителите до съответните документи и редовното извършване на архив на информацията.

Повече информация за използване на сървър...

Удобна работа с електронна поща

Повече няма да се безпокоите за настройката, управлението и защитата на своите имейли. Ние ще Ви помогнем да създадете собствени персонализирани имейли, отговарящи на запазеното Ви име в Интернет, като например ime@moiatafirma.com, с които да изглеждате много по-професионални и надеждни.
Ние ще настроим Вашите имейли за ползване в предпочитания от Вас софтуер и ще се погрижим за редовно архивиране на Вашата поща и контакти.

Ще вземем всички мерки за защита на имейла Ви от вируси и за ограничаване на нежеланата поща.
Най-добра организация на имейл кореспонденцията в офиса може да се направи чрез използване на пощенски сървър.

Повече информация за използването на пощенски сървър...

Оптимизирано използване на споделени устройства

Ние ще Ви помогнем с инсталирането и настройката на различни устройства, които да бъдат използвани от всички в мрежата.

Ще споделим принтерите, инсталирани локално на компютрите за останалите потребители в мрежата.

Ще Ви консултираме за избор на подходящ мрежови принтер и ще го инсталираме и настроим на всички работни станции в мрежата.

Ще Ви помогнем за инсталацията на електронен факс, така че да получавате всички факсове на един компютър и да можете лесно да изпращате такива директно от компютъра си.

Партньори

AVG Anti-Virus  |  BMG |  BWA |  Kerio |  Microsoft |  Persy |  PolyComp |  Stantek |  SuperHosting.bg