Телефони за връзка

02-439-5795

Увеличете продуктивността на компанията си като осигурите добре проектирана и настроена компютърна система, включваща всички необходими за оптималната Ви работа компоненти. Ние ще Ви помогнем да направите това максимално лесно и ефективно.

Проектиране и изграждане на компютърни и телефонни мрежи

Ние можем да проектираме подходяща за вас мрежа, независимо дали имате малък или голям персонал, дали хората са в офиса или са мобилни. От традиционните локални компютърни мрежи до най-новите безжични решения, ние ще инсталираме Вашата мрежа, ще я тестваме и ще Ви обучим как да я използвате ефективно.

Повече за проектиране и изграждане на мрежи

Оптимизация на работа в мрежа

Ние ще Ви помогнем да организирате документите си максимално удобно за Вашата работа. Ще направим необходимите настройки на правата за достъп до споделени документи в мрежата, така че да можете да ги използвате ефективно за работа в екип и да гарантирате, че всеки има достъп само до информацията, която му е необходима.

Повече за оптимизацията на работа в мрежа

Инсталация и поддръжка на файлов сървър

Инсталирането на сървър ще Ви позволи да преминете към централизирано управление на всички компютри в мрежата. Като централизирате базите данни и документите си е по-лесно да ги управлявате, да споделяте и разменяте информация между работните станции. Ще управлявате по-ефективно цялата бизнес информация и ще имате възможност за дистанционен достъп до информация и ресурси на компанията. Това ще Ви помогне да постигнете увеличена продуктивност на служителите, по-добра грижа за клиентите и спокойствие, че най-важните данни са защитени.

Повече за файлов сървър

Инсталация и поддръжка на пощенски сървър

Използването на пощенски сървър позволява фирмената имейл кореспонденция и контакти да се съхраняват единствено на пощенския компютър и да бъдат лесно архивирани, проверявани за вируси и достъпвани през Интернет или офисната компютърна мрежа.

Повече за пощенски сървър

Партньори

AVG Anti-Virus  |  BMG |  BWA |  Kerio |  Microsoft |  Persy |  PolyComp |  Stantek |  SuperHosting.bg