Нашите клиенти

Работим от 2004 година и много от нашите клиенти са заедно с нас през цялото време. Клиентите ни са от разнообразни области, включващи производство, финанси, застрахователна дейност, услуги, туризъм, НПО и много други.

 

Мога да разчитам на помощ при проблем с компютрите по всяко време

С абонаментната поддръжка на Прокомп съм спокоен, че всички данни на компютрите ми са надеждно защитени и не рискувам да загубя нищо ценно. Всеки месец се извършва регулярен архив, проверява се за наличие на възможни проблеми със сигурността, софтуера и хардуера. Служителите ми могат по всяко време да им се обадят с различни въпроси по отношение на компютрите и да получат бърза помощ или съвет.

Димитър Бояджиев
Търговски директор, Акварор ООД

 

С Прокомп сме спокойни, че не пропускаме важни съобщения

Работим с Прокомп вече няколко години и сме изключително доволни от бързината и професионализма, с които реагират при възникването и своевременното отстраняване на различните проблеми, които се имали по отношение на софтуера и електронната ни поща.

Често се случваше да не можем да изпращаме писма, а електронната кореспонденция е от огромно значение за нас. Те ни препоръчаха подходящо решение за организация на пощата и оттогава сме спокойни, че получаваме всички изпратени до нас писма.

Теодор Маринов
Съ-председател, Българска асоциация за лизинг

 

С Прокомп най-сетне намерихме сериозен системен администратор

Имаме мрежа от много време, с която често имахме проблеми от различен характер. Всеки път това костваше прекъсване на работата с часове и по-често даже с ден-два. Много неприятно и изнервящо, особено, когато има спешни задачи.

Сменихме 5 системни администратора преди да намерим Прокомп Експрес. Истината е, че от тогава не сме имали прекъсване на работата си, проблемите се оправят бързо и адекватно. За нас остава да решаваме само собствените си работни задачи.

Силвия Василева
Фондация Здраве и социално развитие

 

Винаги сме получавали навременна и адекватна реакция на възникналите проблеми

„ГРУНДФОС България“ ЕООД използва услугите за абонаментна компютърна поддръжка на Прокомп Експрес ЕООД от февруари 2009 г.
За този период винаги сме получавали навременна и адекватна реакция на възникналите проблеми. Екипът на Прокомп Експрес проявява висок професионализъм и постоянство в търсенето на решения, спазвайки специфичните ни корпоративни изисквания.

Всичко това ни кара да препоръчаме Прокомп Експрес ООД, като подходящ партньор на всички техни бъдещи клиенти.

Ленко Георгиев
Управител, ГРУНДФОС България ЕООД

 

Прокомп са иновативна фирма, на която можеш да разчиташ по всяко време

Прокомп са иновативна фирма, на която можеш да разчиташ по всяко време. Вниманието към клиента и готовността на нейните служители да ти се притекат на помощ в решаването на проблемите ти свързани с информационните технологии са силен актив на фирмата, която управлявам. Пожелавам им успехи и силен пазар.

Димитър Христов
Управител, ХИРОН – Мениджмънт консултинг ООД

 

Висок професионализъм и бързина на реагиране на възникнали проблеми

Прокомп Експрес е специализирана в компютърна поддръжка за малки и средни фирми. Към нея можете да се обърнете за решаване на проблеми свързани с хардуер или софтуер, помощ при работата с компютър, и друга електронна офис техника, инсталиране и настройка на различни софтуерни продукти. Прокомп Експрес разработва специализирани софтуерни решения по поръчка от идея, анализ на бизнес нуждите и изискванията на клиента до разработка, инсталация и поддръжка.

В процеса на съвместно сътрудничество по поддръжка на IT техниката и софтуера ни Прокомп Експрес показва висок професионализъм и бързина на реагиране на възникнали проблеми, независимо от тяхното естество. Фирмата разполага с необходимите специалисти осигуряващи безпогрешната работа по поддръжка на IT техника и софтуера.
Отличното ни сътрудничество с фирма Прокомп Експрес ни позволява да препоръчаме фирмата като квалифициран, надежден и коректен партньор.

Борислав Тодоров
Управител, Кюн и Партньори България ООД

 

Не се е налагало да спираме работа заради IT проблеми

Фирма Прокомп Експрес е дългогодишен партньор на фирма Ритал, на когото е поверена инсталацията и поддръжката на всички ИТ и комуникационни системи във фирмата. Заедно с това разчитаме на софтуерна и хардуерна консултация, web design и всички дейности, свързани с корпоративната ИТ сигурност и защита.

Благодарение на бързото и професионално обслужване, на фирма Ритал не се е налагало да спира работа, поради проблеми в ИТ системата или дори с външни доставчици на ИТ услуги.

Ефективното ни сътрудничество дава основание да препоръчаме Прокомп Експрес като надежден и лоялен партньор, както и за високото качество на предлаганите стоки и услуги.

Юлиан Божков
Управител, Ритал ЕООД

 

Неизменна част от нашия екип при решаването на всеки един IT казус

Във финансовия свят няма място за грешки. За да е успешен нашия бизнес, ние зависим изцяло от достъпа до модерни технологии по безупречен и разходно-ефективен начин. Откакто ползваме услугите на Прокомп Експрес, ключови области като сигурност, информационна инфраструктура и програмна осигуреност не представляват проблем за нас.
В лицето на Прокомп Експрес ние срещаме надеждни партньори повече от две години. Те са неизменна част от нашия екип при решаването на всеки един казус, засягащ тяхната компетенция. За нас те са високо мотивирани специалисти, способни да се справят с множеството проблеми и препятствия, които срещаме по пътя на развитие и разрастване на компанията ни.
Гледайки напред в бъдещето, ние сме уверени, че Прокомп Експрес ще продължават да бъдат съществена и незаменима част от нашия бизнес модел.

Екипът на Стандарт Инвестмънт Груп