Нашите партньори

За да предложим на нашите клиенти комплексно обслужване и решения за всичко, свързано с компютрите – от закупуването на нов компютър и подходящ софтуер, през инсталацията му и свързването му в мрежата на компанията до неговата поддръжка, разчитаме на нашите партньори. Избираме доставчици, които гарантират качеството на предлаганите продукти и услуги и предлагат професионално обслужване.

SoftShop
Дистрибутор за България на софтуерните продукти за компютърна сигурност на AVG Technologies, AVAST, GFI Software, Kerio, Acronis и други.

КАД Пойнт
КАД Пойнт е българска фирма с над 20 годишна история и е златен партньор на Autodesk в България.

НЕГС
Фирма НЕГС е основния ни доставчик за мрежови компоненти, комуникационни шкафове, розетки, кабелни канали и всичко необходимо за изграждане на компютърни мрежи. Продуктите, внасяни от компанията са с всички необходими сертификати за качество, пожаробезопасност и произход.

ПЕРСИ
Фирма Перси е български производител на висококачествени сървъри и работни станции Supermicro. Работим с Перси заради отлична организация на търговския, производствен и сервизен процес, предлагането на сървъри от нисък, среден, а също така отказоустойчиви сървъри от висок клас с 36 месечна гаранция и бърза реакция при проблем.

СТАНТЕК
Фирма Стантек е водещ дистрибутор на компютри, модули и периферия. Работим с тях заради богатата продуктова гама и експресна доставка.

ПОЛИКОМП
Избрахме Поликомп за наш партньор и доставчик на компютърна техника, защото предлага широко портфолио от продукти и решения, иновативни продукти и услуги на утвърдени световни производители, екип от отлични специалисти, надежден сервиз.

SuperHosting
Работим със Суперхостинг по повечето проекти, изискващи хостинг на сайтове. Те предлагат качествена услуга на добра цена и професионално обслужване.

Equinix
Работим с един от глобалните лидери за центрове за данни и колокация, защото предлага изключителни условия за сигурност, непрекъсната работа и качествена поддръжка за работата на сървърите на нашите клиенти.

Microsoft
Като партньори на Microsoft предлагаме много решения свързани с техните сървърни продукти, Active Directory, също Microsoft Windows и Microsoft Office 365.